petrovac na mlavi iz vazduha 2016

Историјски архив Пожаревац
ул Војислава Дулића бр 10
12000 Пожаревац

Достава сагласности на Листу категорија архивске грађе и документованог материјала са роковима чувања, по захтеву бр 877 од 01.03.2024. године 

Преузми: Документ  (9.2 MB PDF)

Комунално јавно предузеће „Извор“ обавештава кориснике комуналних услуга да су на фреквентним локацијама у општини Петровац на Млави и у следећим насељима: Каменову, Орешковици, Рановцу, Рашанцу, Шетоњу, Великом Лаолу, Великом Поповцу, Ждрелу, Табановцу и Буровцу постављена рециклажна звона за одлагање стаклене амбалаже
Постављањем контејнера за стаклену амбалажу направили смо први корак у примарној селекцији отпада. Наше опредељење је да наставимо у том правцу. У наредном периоду планирамо постављање канти и контејнера за раздвајање и других врста рециклажног отпада.
Позивам све кориснике комуналних услуга да користе звона, одлажу стаклену амбалажу и стварају нову еколошку навику која је важна за будућност свих нас.

Директор:
Бојан Модрлановић дипл. правник

Преузми документ (PDF)

Обавештавамо Вас да у складу са одредбама Закона о државним и другим празницима Републике Србије поводом предстојећих празника КЈП „Извор" Петровац на Млави неће радити почев од 01.05.2024. године до 06.05.2024. године(среда - понедељак). Први радни дан је 07.05.2024. године.

Дежурне службе КЈП „Извор" Петровац на Млави радиће по утврђеном распореду.

За хитне интервенције обратити се на следеће бројеве:

КОМУНАЛНА ГАРАЖА 331 - 674;
ТОПЛАНА 327-025;
КАПЕЛА 7331-249.
Хвала на разумевању,
КЈП „Извор" Петровац на Млави

Преузми документ (PDF)

Заједничком сарадњом Секопака, КЈП“Извор“ и општине Петровац на Млави на територији општине је постављено 30 рециклажних звона за СТАКЛЕНУ амбалажу.

Бојан Модрлановић, директор КЈП „Извор“ Петровац на Млави, Виолета Белановић, генерална директорка Секопака и Христина Ђорђевић, председница СО Петровац на Млави указали су на значај правилног одвајања рециклажног отпада и позвали грађане да преузму активну улогу у очувању животне средине и користе рециклажна звона.

Колико је ова тема важна показали су и ученици ОШ „Бата Булић“ Петровац на Млави који су на квизу знања из области рециклаже показали завидно знање.

У плану нам је да у наредном периоду интензивирамо активности на унапређењу инфраструктуре за одлагање рециклабилног отпада, јер здрава животна средина нема цену.

  • reciklazna-zvona-0
  • reciklazna-zvona-1
  • reciklazna-zvona-2
  • reciklazna-zvona-3
  • reciklazna-zvona-4
  • reciklazna-zvona-5
  • reciklazna-zvona-7
  • reciklazna-zvona-8
  • reciklazna-zvona-9

 

 

По препоруци Завода за јавно здравље из Пожаревца, бр. 892 од 03.04.2024. год. вода из јавне водоводне мреже са изворишта у Шетоњу здравствено је безбедна и може се користити за све потребе почев од 03.04.2024. год

у Петровцу на Млави
03.04.2024. год.

ДИРЕКТОР КЈП ''ИЗВОР''
Бојан Модрлановић с.р.

у Петровцу на Млави
01.04.2024. год.

РУКОВОДИЛАЦ РЈ
''Водовод, канализација, механичарска радионица и одржавање путева''
Стефановић Јован

obavestenje vodovod 2024 04 03

Преузми документ (PDF)

zzjz pozarevac 2024 04 03

Преузми документ (PDF)

Обавештавамо кориснике услуге водоснабдевања да ће до израде анализе воде, цистерне са пијаћом водом бити постављене на следећим локацијама :

-Центар града раскрсница ул. Српских владара и ул. Бате Булића, на улазу у пешачку зону;
- У дворишту болнице;
- Испред „солитера“, на раскрсници ул. Јована Шербановића и ул. Српских владара;
-У близини некадашње касарне, на раскрсници ул. Старо вашариште и ул. 8. октобра.

obavestenje vodovod 2024 03 27

преузми документ (PDF)

 

 

Програм пословања за 2024. годину са пројекцијама за 2025-2026. годину.

Преузми документ (Download 22MB)

Поштовани,

Обавештавамо Вас да ће почев од 01.12.2023. године корисницима услуга КЈП „Извор“ Петровац на Млави бити омогућено слање рачуна телекомуникационим путем, односно путем мејла.
Уколико се определите за овај начин достављaња рачуна, рачуни ће Вам бити доступни искључиво у електронском облику, чиме би се знатно убрзао процес достављања рачуна за пружене комуналне услуге, смањила могућност грешке приликом дистрибуције рачуна, а такође и не мање значајно је што на овај начин заједно доприносимо очувању животне средине спречавајући прекомерну употребу папира и другог отпада који настаје у овом процесу.
У вези са тим неопхоно је да уколико сте сагласни да рачун за комуналне услуге добијате искључиво путем мејла (без слања штампаних рачуна) дате писану сагласност о достављању рачуна на овај начин. Сагласност достављате на Образцу који можете преузети са нашег сајта www.izvor.rs или на шалтеру благајне КЈП „Извор“ Петровац на Млави.

С поштовањем,


КЈП „ИЗВОР“ ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ

ОБРАЗАЦ - сагласност о достављању рачуна (Download 65KB)

logo izvor petrovac na mlavi

 gradska cistoca 01

zelenilo 01

gradska cistoca 1

izvoriste setonje 4

izvoriste setonje 1

gradsko zelenilo 6

park 01

izvoriste zdrelo 01

reka vitovnica

manifestacija petrovacnamlavi

reka vitovnica petrovac na mlavi

odrzavanje parka petrovac na mlavi

park 02

odrzavanje parka 01